Brukerstøtte

Velkommen til Brukerstøtte!

Her kan du som medlem i Bærum Pikekor og bruker av våre nettsider:

  • stille spørsmål
  • komme med forslag til forbedringer
  • melde fra om innhold som savnes

Konstruktive forslag vil bli vurdert av styret eller nettansvarlig fortløpende.

Dere er alle hjertelig velkomne til å bidra på vår felles møteplass 🙂

— be om hjelp til å sette i gang med å skrive artikler dersom du har lyst til å fortelle om hva du opplever på korsamlinger og opptredener, legge ut bilder, lydfiler og videoer som du har redigert og lagt ut på YouTube.

Det blir jevnlig lagt ut artikler som omhandler temaer som dere lurer på, trenger du hjelp med bloggen kan du kanskje finne beskrivelser av hvor, hva og hvordan på Bloggen, kanskje du finner svar på ditt spørsmål i en av disse artiklene:

[catlist id=35 numberposts=-1]

Spesielt om «abonnnement» på Bærum Pikekors nettside:

Vi har et system for epost-abonnement på kommentarer til innlegg, ment for de som vil følge en eventuell meningsutveksling eller få svar på et spørsmål. Du kan legge deg til der ved å krysse av for det ved kommentarfeltet under.

Vi har ikke et system her for å abonnere på nyheter i epost. Nettsider som dette har gjerne en nyhetsstrøm eler innmating i et eget format («RSS-feed» eller «Atom-feed»). Du har ganske sikkert adgang til et program som lar deg hente dise oppdateringene og presentere dem der du ønsker det. Mer om dette her. På Facebook kan du «like» siden vår.

Hvis du ønsker å få epost med nyheter og oppdateringer fra denne og eventuelt andre nettsteder kan vi anbefale Feed-My-Inbox-tjenesten.

Har du et teknisk problem f.eks med registrering, innlogging, oppdatering av egen brukerprofil eller visning av nettsidene, kan du ta kontakt med nettansvarlig.

Hjelp til andre problemer som  ikke er nevnt over, henvend deg ved å legge igjen en kommentar  🙂