Arkiv | Bærum Pikekor på scenen RSS-strøm for denne seksjonen

bp-hopp-fs

Julenatt: Samarbeidskonsert mellom Bærum Pikekors Hovedkor, Bærum Vokalensemble og Chorus Felix. Lommedalen Kirke søndag 10 desember kl 19. Velkommen!

Bærum Pikekors Julekonsert 2017

Aspirantkoret, Juniorkoret og Hovedkoret holder i år sin tradisjonelle julekonsert på lørdag 16 desember kl 18 i Helgerud Kirke.

Lucia konsert i Helgerud kirke 13.12.2012

Julaftengudstjenester med Bærum Pikekor i Helgerud kirke

Bærum Pikekor synger i Helgerud kirke under julegudstjenestene: 13:00-14:00 første julegudstjeneste Aspirantkoret og Juniorkoret synger med menigheten. 14:30-15:30 andre julegudstjeneste Hovedkoret er forsangere til menigheten. 16:00-17:00 tredje julegudstjeneste Hovedkoret er forsangere til menigheten. Bærum Pikekor ønsker store og små en fredelig god jul!